Υλικά
1 κ. παντσετάκια Υλικά
Για τη μαρινάδα:
100 γρ. κέτσαπ
100 γρ. μέλι
100 γρ. σάλτσα Hoisin
1 κ.γ. 5 spices
10 ml ουίσκι bourbon
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα σε γυάλινο ή πήλινο σκεύος, βάζουμε μέσα τα παντσετάκια, τα σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναρισθούν τουλάχιστον για 12 ώρες.
Τα ψήνουμε στη σχάρα γυρίζοντάς τα μια φορά, ρίχνοντας αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρουμε αμέσως με συνοδεία από ψητά λαχανικά και βραστές πατάτες baby.